Assisterande butikksjef

Assisterande butikksjef Foto: Storfjordnytt

Coop Prix Stordal søker assisterande butikksjef i 80%stilling.

Som assisterende butikksjef er du først og fremst butikksjefens høyre hånd, stedfortreder og sparringspartner. Du får ansvar for varebestilling, vareplassering, kasse, post og tipping, og gjennomføring av konsept både på butikkstandard og kampanjer. Som butikksjefens stedfortreder må du ha innsikt i butikkens rutiner, drift og økonomi, og kunne bruke tilgjengelige IT-verktøy. Butikken har Norsk Tipping og post.

I arbeidet inngår også oppgaver med personalhåndtering og oppfølging av rutiner.

Vår aller viktigste oppgave er å sørge for at kunden er fornøyd.

Våre forventninger til deg:

Du har økonomisk forståelse og er god på samspill og kommunikasjon. Du har godt humør, jobber strukturert og trives i en hektisk hverdag. Du er opptatt av godt teamarbeid og kundebehandling og er en god bidragsyter til et godt arbeidsmiljø i butikken.

Vi tilbyr

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får nødvendig opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Kontaktinformasjon: Spørsmål om stillingen kan rettes til butikksjef Anne Marie Jørgensen, tlf. nr. 979 95 275/ 979 95 276

Søknad: Søknad og CV registreres digitalt på: www.deibestefolka.no


Søknadsfrist: 01.08.2023

Sjå stillingsannonsa her.


Publisert: 19.05.2023 kl. 09.01