CNC Operatør Fres

CNC Operatr Fres

Du vil være ansvarlig for CNC-fresing; maskinering, programmering, kjøring, vedlikehold/drift av maskina, du har bakgrunn med teknisk forståelse...

Vi ønsker at du har følgende kompetanse:

· Selvstendig - du vil være ansvarlig for CNC-fresing; maskinering, programmering, kjøring, vedlikehold/drift av maskina.

· Allsidig bakgrunn med teknisk forståelse

· Truck-sertifikat.

· Gode Norsk-ferdigheter muntlig og skriftlig.

Personlige egenskaper:

· Selvstendig og nøyaktig.

· Gode samarbeidsegenskaper.

· Positiv og ærlig.

· Ansvarsbevisst.

Vi tilbyr allsidig jobb med produksjon av mekaniske komponenter i svartstål, aluminium og noe rustfritt. Vårt bearbeidingsustyr består av Fiberlaser for skjæring av plater og rør, CNC-fres, CNC-dreiebenk, CNC-rørbøying, manuell sveis og robotsveis, stansemaskiner og pulverlakkering. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn og pensjonsbetingelser med AFP. Intern opplæring vil bli gitt av positive medarbeidere.

Om arbeidsgiveren

Simek AS ble stiftet i 1990 med for å produsere metallkomponenter til møbelindustrien. Vi er spesialister på bearbeiding innen metalldreiing, platebearbeiding, rørbøying, sveising og pulverlakkering av aluminium, svartstål og rustfritt stål. Våre dyktige ansatte med fagbrev og lang, allsidig kompetanse står på for å levere varene til våre kunder innen rett tid, med rett kvalitet og til rett pris.

NettverkFacebookSektorPrivatStedSandvikgata 30A, 6250 StordalBransjeIndustri og produksjonStillingsfunksjonHåndverker / MekanikerArbeidsspråkNorsk

Sjå stillingsannonsa her.


Publisert: 07.09.2023 kl. 08.07