Butikkmedarbeider Coop Marked Eidsdal

Butikkmedarbeider Coop Marked Eidsdal

COOP MARKED EIDSDAL søker butikkmedarbeider

Stillingen har en stillingsgrad på 9,33% og inngår i turnus med arbeid hovedsakelig på ettermiddag/kveld og helg.

Arbeidsoppgaver:

  • Kundebehandling og salg
  • Varemottak / Vareplassering
  • Kasse
  • Tipping og Post i butikk
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg:
Du er hjelpsom og imøtekommende, og trives med salg og kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt både selvstendig og i team. Det er viktig for oss at du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø og trivsel for kundene våre. Ved Marked Eidsdal har vi det travelt, men gøy på jobb. Du må snakke godt norsk, og du må være fylt 18 år.

Vi kan tilby:
Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får god opplæring og ytterligere kompetanseheving gjennom vårt e-læringsprogram. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og dekkes av våre forsikringsavtaler. Vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?
Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef Newson Sivagnanaratnam, tlf. nr. 97995261

Søknad og CV registreres på: www.deibestefolka.no

Søknadsfrist: 23. april 2023

Om arbeidsgiveren

Arbeidsgiver

Coop Nordvest SA

Hjemmeside

https://coop.no/samvirkelag/coop-nordvest-sa/

Coop Nordvest SA er ett av de største samvirkelagene i Coop i Norge, med 6 milliarder i omsetning og ca 2200 medarbeidere. Vi har butikker i 46 kommuner, fra Åfjord i nord til Lærdal i sør, i Trøndelag, Møre og Romsdal og Vestland fylke. Vår virksomhet er i første rekke innen dagligvare, i tillegg har vi en del byggevare- og faghandelsbutikker. Vi eies av våre 179 000 medlemmer, og drives etter samvirke-prinsippene. Vi har kontor på Orkanger, i Ålesund og i Førde. Vi har som mål å være et av landets best drevne samvirkelag. Som en regionalt stor aktør i en konkurranseutsatt bransje, møter vi hele tiden nye konkurranseforhold og utfordringer. Måten vi møter dem på avgjør om kunden fortsatt vil velge oss framfor konkurrentene.

Sjå stillingsannonsa her.


Publisert: 22.01.2024 kl. 09.20