Tilkallingshjelp

Tilkallingshjelp Foto: Mariann Døving

Coop Marked Eidsdal søker tilkallingshjelp.

Er du serviceinnstilt og engasjert, glad i utfordringer og hektiske arbeidsdager? Marked Eidsdal søker nye tilkallingshjelper.

Som tilkallingshjelp har du mulighet til å stille på kort varsel ved uventet fravær i butikken eller ved ekstra behov i høysesonger og ved ferieavvikling. Arbeidstiden vil hovedsakelig bli på kveld og lørdager. Du må ha fylt 18 år. I Coop Nordvest legger vi stor vekt på at kunden kommer først. I ditt møte med kunden er det ditt ansvar at vi har fornøyde kunder.

Arbeidsoppgaver

  • Kundebehandling
  • Kasse
  • Varemottak / vareinnfylling
  • Forefallende renhold og rydding

Våre forventninger til deg:

Du er positiv, hjelpsom og imøtekommende, og er opptatt av god kundebehandling. Du jobber effektivt og målrettet, er fleksibel, og jobber godt som en del av butikkens team. Det er viktig for oss at du bidrar til å skape et godt arbeidsmiljø. Ved Mega Orkanger har vi det både travelt og gøy på jobb.

Vi kan tilby:

Varierte arbeidsoppgaver og ordnede tariffbaserte lønns- og arbeidsforhold. Du får god opplæring og en mulighet til ytterligere kompetanseheving gjennom våre e-læringskurs. Du blir medlem av vår innskuddsbaserte pensjonsordning med egensparing, og vi har rabattavtaler for ansatte.

Interessert?
Spørsmål om stillingen rettes til butikksjef Newson Sivagnanaratnam, tlf. nr. 97995261

Søknad og CV registreres på: www.deibestefolka.no

Søknadsfrist: 09.06.2023

Sjå stillingsannonsa her.


Publisert: 19.05.2023 kl. 09.01